RETOURNEREN

Retourneren bij TegeldragerDirect.nlWij doen er alles aan om u een perfect product te leveren die voldoet aan uw verwachtingen. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling dan heeft u conform de wet "Verkoop op Afstand", het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan te melden voor retour zonder opgaaf van reden.

Stappenplan

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u volgende stappen zorgvuldig te doorlopen. Alléén op die manier kunnen wij uw retourzending z.s.m. afhandelen.
  1. Vul onderstaande Retourformulier zo volledig mogelijk in en verstuur deze naar onze Klantenservice.
  2. U ontvangt per omgaande een bevestiging per e-mail van uw verzoek en instructies voor het retourneren.
  3. Binnen 14 dagen na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling te retourneren.
  4. Na ontvangst van uw retournering ontvangt u per e-mail een bevestiging.
  5. Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourmelding crediteren wij het door u betaalde orderbedrag incl. verzendkosten op het door u opgegeven bankrekeningnummer, mits wij uw retourzending reeds in goede orde hebben ontvangen.
Voorwaarden
  • De producten kunnen alléén worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Zij moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet zijn gebruikt.
  • U dient zelf zorg te dragen voor het verzenden van het te retourneren product(en). Daarnaast dient u zelf de kosten hiervan te betalen. Wij vergoeden dus geen verzend- en verpakkingskosten.
  • Indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op het afleveradres heeft geannuleerd middels onderstaande Retourformulier dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden.
  • Indien de te retourneren producten niet binnen 14 dagen na ontvangst van de retourinstructies, in ons bezit zijn dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden.
Vul onderstaande Retourformulier zo zorgvuldig mogelijk in zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.
Klantenservice van TegeldragerDirect.nl
Titel

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet.